A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?

KérdésekA kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
Violetta Varga kérdezte ennyi ideje: 13 év

 A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti női betegségeknél.  hallotatok már rola? mi a véleményetek rola?

5 Válasz
Violetta Varga answered 13 év ago

 Felhasználási lehetőségek:Idegbetegségek, belső daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertőző májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb.Az emésztésre jó hatással van, a közérzetet javítja, a vérnyomást és a súlyt normalizálja, a vastagbél rák esélyét jelentősen csökkenti, gyógyítja a bőrkiütéseket, ekcémákat, vese és epe zavarokat, állítólag cisztákat és asztmát is gyógyít.Antibiotikumos kezelések után kifejezetten hasznos fogyasztani, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát.Nőknek érdemes a terhesség alatt is fogyasztani, enyhíti a menstruációs kényelmetlenségeket, és javítja a közérzetet. Megakadályozza a táplálék belekben való rothadását, és hozzájárul a test méregtelenítéséhez.Adagolás:Idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter (2-3 hónap múlva gyógyul);Súlyos esetben : napi 2 liter;Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltűnnek;Vese-, hólyag-, epebetegségek: naponta 1 liter. 2-6 hónap alatt gyógyul.A LEGFONTOSABB!!! : A KRISTÁLYGOMBA MEGAKADÁLYOZZA A TÁPLÁLÉK ROTHADÁSÁT A BELEKBEN, EZÁLTAL GYÓGYÍT ÉS ÉLETHOSSZABBÍTÓ HATÁSA VAN. A KRISTÁLYGOMBÁT NAPONTA KELL INNI, NEM ZAVARJA AZ EMÉSZTÉST, MERT GYORSAN FELSZÍVÓDVA A VÉRBE JUT. KOMOLY, HOSSZANTARTÓ BETEGSÉGEKNÉL BŐSÉGESEN SZÜKSÉGES KRISTÁLYGOMBÁT INNI REGGEL, DÉLBEN, ESTE FÉL-FÉL LITERT.

Sára Biró answered 13 év ago

 Lehet valaki hallott róla, és használta én nem hinném hogy valaha is kipróbálnám,mert nem hiszek benne.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

HÁTHA EZ IGAZ LENNE AKKOR MINDENKI MEG GYÓGYULNA NEM LENNE BETEG EMBER. VALAKI HISZ BENNE ÁM TEGYE.  ÉN NEM MERT SOSE LEHET TUDNI KINÉL MIT VÁLT KI. FÖ AZ OVATOSÁG ÉN ASZT MONDOM.

Zsóka answered 13 év ago

Ez olyan dolog, hogy azt mondják ha hiszünk valamiben, hogy használ az már fél gyógyulás!! De a gyógyszerekből kiindulva van akinek használ , van akinél meg káros mellékhatások jönnek elő.Én mindenesetre nem kísérleteznék. Ha ez ilyen jó lenne már valamelyik gyógyszergyártó cég biztos lecsapott volna rá!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Zsike nem olvastad az iwiwen a  cukor klubb  oldalán a hirdetést,ahol  az írja a hirdető,hogy fenntartásai vannak az  orvosi kezeléssel kapcsolatosan?Hát sajnos ilyen hirdetésektől hemzseg az internet!