A Hír tévében hallottam,hogy az ombudsman az Alkotmánybírósághoz fordul az új analóg inzulin jogszabálya miatt.

KérdésekA Hír tévében hallottam,hogy az ombudsman az Alkotmánybírósághoz fordul az új analóg inzulin jogszabálya miatt.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év
7 Válasz
Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szuper, de sajnos nem halasztó hatályú. Szerintem nem fogják elkapkodni a döntést.

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Ahhoz képest, hogy tönn órás már a hír, a vezető internetes hirportálok eléggé le vannak maradva. Az egyetlen elérhető konkrétum: http://nol.hu/belfold/alkotmanybirosag_ele_viszi_az_ombudsman_a_cukorbeteg-rendeletet

jaskó answered 12 év ago

Van még ebben az országban olyan ember, akit érdekel az emberek sorsa: Na ne már.  Tartok attól, hogy isten malmai lassan őrölnerk és amíg ezt lejátszák, hány emberi sorsot darálnak be véglegesen és visszafordíthatatlanul. Aki ezt kitalálta addig is biztosan bnyugodtan alszik, mert a lelkiismeret osztáskor igen csak a sor végén álldogált.

Nanita answered 12 év ago

Szorítok Szabó Máté úrnak és bízok abban, hogy sikerül neki, sok cukorbeteg szerintem imába foglalná a nevét, hálás szívvel gondolna rá élete végéig! Bízom az alkotmánybíróságban is, bízom a józan ítélőképességükben, oly sokszor segítettek, korrigáltak már a felülvizsgálatuk során az elfogadott törvényeknél, legyen most is így.

Nanita answered 12 év ago

Kérem a tisztelt alkotmánybíróságot, hogy a sok beadvány közül ( mert sajnos elég sok áll sorban) vegyék előrébb ezt, mert ettől életek függhetnek.

Györgyné Harasztia answered 12 év ago

Nem tudom, hogy miért pont a cukor betegekbe kötnek bele, aki nem tehet róla, hogy az anyagcseréje nem tökéletes. Egy csomó alkoholista és láncdohányos kapja a drága kezeléseket amiről pedig le lehet szokni.De a cukorbetegségről nem lehet leszokni sajnos. Én például diétázom , mozgok, rendesem szedem a gyógyszert és mégsem jók sokszor az értékeim. Nem tehetek róla , hogy mindenem könnyen felidegesítem magam.

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szerintem korai örülni. Az összes hírportál kivétel nélkül az MTI szöveget közli változtatás nélkül. A TV-ben is csak archív vágóképeket adtak be a szöveg alá. Ebből látszik, hogy csak töltelékhírként kezelik a kérdést. Holnapután már senki nem fog rá emlékezni.