A díjazott

KérdésekA díjazott
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Csak a tényeket közlöm, megjegyzésem nincs, csak magánvéleményem.Kérlek benneteket csak az érdekesség kedvéért nézzétek meg, értékelni nem szükséges.

7 Válasz
jaskó answered 12 év ago

Soós Tibor kapta 2012-ben a Láng Gusztáv díjat http://www.szombathely.hu/# http://www.szombathely.hu/# A+ feltöltve: 2012. március 04. | 17:33    módosítva: 2012. március 04. | 18:15 Méltó személyhez került a díj, mivel Tibor fáradhatatlan munkával végzi edukátori tevékenységét, oktatja, segíti betegtársait, tanácsaival látja el Őket. Szakácskönyvet állított össze cukorbetegek részére. Más megyék cukorbeteg egyesületei is rendszeresen hívják, hogy részükre is tartson előadást. Az ezidáig megrendezett mindhárom Civil Fórumon előedóként vett részt.

jaskó answered 12 év ago

A linket nem lehet megnyitni, a lényeg az azt követő szövegrész.

Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Jaskó!

Érdekelne a magánvéleményed. szabo.e@velvet.hu
🙂 köszi 🙂

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Jaskó ! Részemről csak annyi a komment, hogy bárki kapta is ( lehet, hogy a legjobb szándékkal ) akkor sem volt a döntést hozó bizottság képben. A KEVA több mint egy könyv, több mint egy-két előadás, a KEVA él !!! A mi Sárikánk a KEVA-val országos, sőt nemzetközi munkát végez. Viszont továbbra is azt mondom, ha nem ismerték el mások a munkáját, TEGYÜK MEG MI !!!!!

katalin answered 12 év ago

Igen a keván ugyanezt kapjuk ingyen és bérmentve söt sokkal többet lelki segitséget!

Marika answered 12 év ago

Tegnap kerestem rá , hogy vajon ki lett a díjazott ? Szerintem nem ismerjük az Ő munkáját , de Sárika a miénk és nagyon szeretjük Őt és jövőre újból megpróbáljuk !!Csak annyit tennék még hozzá , ez itt kérem Magyarország !!!!!

Szabó Eszter answered 12 év ago

Kedves Mindenki!

Én személyesen is ismerem a díjazottat, és tudom hogy "Sárika a miénk", de fontos tudnotok, hogy Soós Tibor szinén nagyon sokat tesz a cukorbetegekért, rendszeresen küld recepteket azoknak, akik ezt igénylik ("eleink eledelei" címen), sok előadást tart, és teljesen közérthetően fogalmazza meg a dolgokat. Persze, ez más, mint a mi kevánk, de azt gondolom, hogy jogosan kapta meg a díjat. Ebben az a rossz, hogy biztosan van még legalább 3-4 ember, szervezet, aki ezt megkaphatta volna.

Mindenesetre én is fájlaltam, hogy nem Sári kapta, és bármilyen lehetőség van, szívesen csatlakozom és segítek, amiben tudok.