130 CUKOR SZINTEL LEHET 10 NAPIG, EGY EVOKANAL ALOE VERA MEZ KEVEREKET FOGYASZTANI ,

Kérdések130 CUKOR SZINTEL LEHET 10 NAPIG, EGY EVOKANAL ALOE VERA MEZ KEVEREKET FOGYASZTANI ,
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 12 év
3 Válasz
jaskó answered 12 év ago

Ugye Te Erdélyben élsz? Az értékeidnél használt mértékegységből gondolom. Ez durván 6 és 7 közötti magyarországi értéknek felel meg. Véleményem szerint csak úgy hobbyból, mert szereted NEM szabad, de ha az értékeid a hypo határ alá esnek, úgy 70 alá, akkor meg kimondottan jót tesz. De szerintem kúra szerűen nem ajánlanám. A cukorszinted nem állandó, az folyamatosan mozog és ezernyi apróság befolyásolja. Ha mégis kúra szerűen szeretnéd fogyasztani, akkor nagy odafigyeléssel , nagyon sok méréssel és a cukraid hypohatár közelében tartásával megoldható. De a kérdés lényege: annyira szükséged van az Aloe Vera mézes keverékére? Miért nem fogyasztod méz nélkül?

jaskó answered 12 év ago

Még kifelejtettem, sőt figyelmetlen voltam. Én kávéskanál méretben gondolkodtam. Az evőkanál méret csak és kizárólagosan hypo esetében jöhetne számításba. Ez a mennyiség egy CH bomba, amit nem igazán tolerálna a szervezeted. A nagyobb baj megelőzése érdekében szerintem felejtsd el!!!!!

Nanita answered 12 év ago

Igen, az a kérdés, hogy az 1 evőkanálnyi adagban ( közben nekem is sikerült lefordítanom a kérdést, bocsánat érte) mennyi a méz és mennyi az aloe vera lé?