06
2020 ápr.

Rólunk

Mi az a KeVa?

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy mit jelenthet a KeVa az oldal címében. A KeVa a Kérdések - Válaszok rövidítése.

Mire használható a KeVa Egészség?

Az oldalon bármilyen jellegű kérdést feltehetsz névvel vagy akár névtelenül is, amely valamilyen módon kapcsolódik az egészség témaköréhez. A kérdések és válaszok megtekintése mindenkinek elérhető, tematikus vagy akár összesített megjelenítésben. Diabetológiai szakasszisztens segítségével próbálunk a cukorbetegeknek életmódbeli tanácsot adni, megismertetni a cukorbetegség szövődményeit, lehetőség van a cukorbetegeknek egymás kérdéseire válaszolni, ismereteiket bővíteni.

Hogyan tudok kérdést feltenni?

A kérdés feltétele egy gyors regisztrációhoz van kötve, amit pár kattintással megtehetsz. Ez a regisztráció más mint a többi ahol jelszavakat meg további sok adatot kell megadni.

Miért jobb ez a regisztráció más oldalakénál?

Eddig minden oldalra külön regisztráltál? Ennek vége! A KeVa bejelentkeztetési rendszerének segítségével 4 közösségi oldal közül választhatsz tetszés szerint, aminek segítségével kényelmesen, villámgyorsan beléphetsz oldalunkra.

Nem kerülhet így illetéktelen kézbe a jelszavam?

Nem. A közösségi oldalak szigorú rendszer alapján ellenőrizték és jóváhagyták oldalunkat. Ezek az oldalak nem küldik el a jelszavadat, vagy felhasználó nevedet, így ezek továbbra is biztonságban maradnak.

Ha kérdésed van fordulj a KeVa-hoz. :)

Keresés

Témakörök

  diabetes x 952   cukorbetegség x 531   diéta x 390   inzulin kezelés x 192   egészséges életmód x 142   magasvérnyomás betegség x 110   elhízás x 109   cukorbeteg diéta x 95   diabétesz x 94   vércukor x 88   egészséges táplálkozás x 85   inzulinkezelés x 78   diabéteszes láb x 67   neuropathia x 65   életmód x 56   metabolikus szindroma x 54   mozgás x 52   rostok szerepe x 49   depresszió x 47   terhességi cukorbetegség x 41  
További témakörök