16
2019 okt.

Kérdés

Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.
7 éve 1868 pont
2153 megtekintés

Érdekelne ki hol dolgozik a cukorbetegséggel.

Témakörök diabetes életmod inzulinkezelés és a munkahely egyeztetés
Arra lennék kiváncsi mennyire tudjátok össze egggyeztetni és több müszakba dolgoztok-e.
+1
0
-1

Válaszok

7 éve 2387 pont
Én 2005-ig munkahelyen/munkahelyeken dolgoztam, de a betegségem és gyerekek léte, hát hogy is mondjam, egy idő után mindig "problémát" jelentett .soha nem dolgoztam műszakban, az még az egészséges ember szervezetét is megviseli, nemhogy a mienket. Azóta én itthon dolgozom a saját irodámban, így akkor eszek amikor szeretnék, akkor mérek cukrot amikor szeretnék és ha úgy döntök, pihennem kell, akkor nem gond, ha leállok a munkával fél órára. Majd bepótolom később hisz hosszú az este. :-)
+1
0
-1
7 éve 533 pont
Én közszférában dolgozom, kormánytisztviselő vagyok. Szerencsére a munkámban nem gátol a betegségem, közvetlen környezetem, főnökeim tudják, hogy cukorbeteg vagyok, és tolerálják is. A cukorbetegségem előtt is ezen a területen dolgoztam, bizonyítottam, így azt gondolom, hogy ez is nagymértékben hozzájárult ehhez. Én mindent megteszek, és eddig úgy érzem sikerült is, hogy továbbra se gátolja a betegségem a munkámat. Mióta pedig analóg inzulint alkalmazok, még könnyebb. Párszor előfordult, hogy pont akkor jött kolléganő a zűrös ügyét megbeszélni, amikor épp leesett a cukrom. Kértem tőle 3 percet, megittam a gyümölcslevet és folytattuk. Sokszor elviccelem "leesett a cukrom és még nem sikerült megtalálnom" és ehhez hasonlók. Nem volt még ebből gond.
+1
0
-1
7 éve 1868 pont
Én varronöként normába dolgozom és ugy érzem egyre nehezebb de nehéz olyan munka helyet találni ahol a cukromat is tudom kezelni és orvoshoz járni.
+1
0
-1
7 éve 724 pont
Nuyugdíjas vagyok. 42 év 211 nap munkaviszony után, melyből 20 évet és 2 hónapot dolgoztam váltott műszakban, már három éve "lopom a napot".
+1
0
-1
7 éve 522 pont
 Egészségügyben dolgozom, de nem kell műszakozni. Gyermekorvosi körzetbe vagyok asszisztens. Hogy mennyire lehet összeegyeztetni a munkával a betegséget? - nem egyszerű!. Elvileg délig tart a rendelési idő, természetesen erre telik meg a váró, ilyenkor jön a sietés, kapkodás, van,hogy 2-2,15-kor végzünk. Ebben az esetben nincs rá 2 perc,hogy bekapjam az ebédet - pedig nagyon tudok sietni,ha kell- vagy tolódik az egész, vagy egy falat-egy gyerek-egy falat-egy gyerek. Nem könnyű. Dolgoztam olyan doktornővel,aki mikor észrevette,hogy rosszul vagyok, becsukta az ajtót,hogy a kint lévők nem olyan betegek mint én, szedjem össze magam, aztán úgy folytassuk, de ez nem mindenkinél van így.
+1
0
-1
7 éve 1483 pont
A kereskedelemben dolgoztam , még nyugdíjasan is két évet és nekem volt olyan , hogy a vevő szólt , hogy látja rajtam , hogy nem vagyok jól . Ott maradt velem megvárta amíg mérek és eszem , és csak akkor ment el .Ha nem volt vevő akkor kitettem , hogy rögtön jövök és elintéztem a mérést és az evést .A főnököm is cukorbeteg volt és így megértette a problémámat.
+1
0
-1
2 éve 0 pont
 Itt dolgozom: www.aszfalt-utepites.eu
+1
0
-1
2 éve 0 pont
 Úgy dolgozom mint geodéta.
+1
0
-1
1

Válaszolnál a kérdésre?


Jelenetkezz be oldalunkra egyszerűen és gyorsan!

Keresés

Témakörök

  diabetes x 952   cukorbetegség x 531   diéta x 390   inzulin kezelés x 192   egészséges életmód x 142   magasvérnyomás betegség x 110   elhízás x 109   cukorbeteg diéta x 95   diabétesz x 94   vércukor x 88   egészséges táplálkozás x 85   inzulinkezelés x 78   diabéteszes láb x 67   neuropathia x 65   életmód x 56   metabolikus szindroma x 54   mozgás x 52   rostok szerepe x 49   depresszió x 47   terhességi cukorbetegség x 41  
További témakörök